New Server

Discussion in 'Website & Forum Suggestions' started by Gunstar1, Jan 17, 2011.

  1. Gunstar1

    Gunstar1 Administrator

    8,460
    5
    38
    If you can see this, you are seeing it on the new server.

    So right now I am aware that the avatars are messing up and that https is not working. However I did not think those were big enough problems to not open up the forum for posting.

    Let me know what you think and any problems you find.
     
  2. Mrs_Esterhouse

    Mrs_Esterhouse Swollen Member

    11,827
    503
    113
    It's really fast so far! Of course, it's just 45_fan, GS1 and me using the server right now.
     

  3. Mrs_Esterhouse

    Mrs_Esterhouse Swollen Member

    11,827
    503
    113
    Not sure if the old server was this way, but the upper right and lower left corners are slightly misaligned.
     
  4. Rugerer

    Rugerer GeePeeDoHolic

    6,371
    61
    48
    Looks to be in good shape. I tried a few different things that used to be problematic. Searches and stuff. As someone else mentioned, only difference I can see is that the GP state logo seems positioned slightly left of where it used to be.

    Speedy fast enough, but that could be because . . .

    [​IMG]

    . . . I "rool" the board right now. :D

    Gunners rool; Anti-s drool.
     
  5. budder

    budder Moderator Staff Member

    It's so quiet here.
     
  6. 45_Fan

    45_Fan Well-Known Member

    7,885
    31
    48
    Good, budder is back. We don't have to be alone anymore. He always brings the crowds. ;)
     
  7. Rugerer

    Rugerer GeePeeDoHolic

    6,371
    61
    48
    Logos Missing
    On all of the non-forum pages (like Home, Current Bills, etc.), The "Georgia Flag" and "GeorgiaPacking.org Logo" images in top corners are showing the missing-image graphic.

    I first noticed it on the donate page here https://georgiapacking.org/donate.php

    There is also a long delay before the space fills in with the [X].

    County Info Link Fails
    If I select Gwinnett in "Select Your County" and click Go, it displays "Internet Explorer cannot display the webpage." The URL it's working on is:

    https://www.georgiapacking.org/gfl2.php?id=66&submit=Go
     
  8. Mrs_Esterhouse

    Mrs_Esterhouse Swollen Member

    11,827
    503
    113
    DNS still has not updated. It should take only a couple of hours for most of the large DNS servers like AT&T's and Google's...
     
  9. 45_Fan

    45_Fan Well-Known Member

    7,885
    31
    48
    I don't seem to be getting resolution on ns1 and ns2 for wiztechs.com. Using the IPs from whois it works fine, just can't hit them by name.
     
  10. Mrs_Esterhouse

    Mrs_Esterhouse Swollen Member

    11,827
    503
    113
    I think I hear crickets. :sleep:
     
  11. Rugerer

    Rugerer GeePeeDoHolic

    6,371
    61
    48
    I woulda thought people would be trickling in by now.
     
  12. Rugerer

    Rugerer GeePeeDoHolic

    6,371
    61
    48
    I can't get a successful DNS query.

    Local nslookup reports "can't find georgiapacking.org: Server failed"

    Various web tools return no results.

    If I query OpenDNS from johnrouda.com DNS Lookup tool, I get 67.215.66.132

    If I query Level 3, I get no results.

    Of particular interest is dnswatch.info which returned a long series of nested queries to the same 3 or 4 names, ending with

    Too many delegations to other servers. Probably a loop.
     
  13. budder

    budder Moderator Staff Member

    Just the paparazzi.
     
  14. AV8R

    AV8R Banned

    6,624
    2
    0
    I couldn't get in just 30 minutes ago. I'm using OpenDNS servers, BTW.
     
  15. mark5019

    mark5019 what me worry?

    6,502
    13
    38
    im so glad were back had withdrawals
     
  16. SYN ACK

    SYN ACK New Member

    441
    0
    0
    I have to use an anonymous proxy to see the site. ATT Uverse DNS is still not updated but my Verizon wireless phone works.
     
  17. Drewster

    Drewster New Member

    365
    0
    0
    Can't get on home of office computer on the Droid at the moment
     
  18. Gunstar1

    Gunstar1 Administrator

    8,460
    5
    38
    Well, I had ns1.georgiapacking.org on the old server with all my other domains pointing to it. I changed the ns to a different domain so that when the time came to move gpdo the ns for that record would be fully propagated. No such luck. That change did not go through properly and so when I moved gpdo and pointed it to the new NS they basically just looped.

    Support fixed the problem, though I don't know why it happened to begin with.
     
  19. mountainpass

    mountainpass Under Scrutiny

    19,367
    29
    48
    Well I've been away tonite, but now that I'm back I was able to get in. Thanks to some instruction I was able to view the site via a proxy site today, I just couldn't post.
     
  20. CoffeeMate

    CoffeeMate Junior Butt Warmer

    46,427
    8
    0
    I think she's still propagating.